Műsorok

 

Az alábbi programokat, előadásokat és műsorokat ajánljuk önálló produkcióként, illetve kiegészítő elemként az egész napos programok mellé:

 

Lovagi torna műsor

Lovagi Torna Bemutató

 

Látványos lovas-kaszkadőr bemutató, kopjatöréssel,sárkányszív-döféssel, lófarkához kötéssel, tűzlovaglással. Gyalogos párviadalok, tűzfújó, solymász-bemutató és interaktív középkori játékok.

Királyi Lakoma

 Hívja meg vendégeit egy különleges Királyi lakomára! Mi biztosítjuk a díszlet és látványelemeket, dekorációt, háromféle középkori-menüsort, szórakoztató műsorszámokkal, középkori játékokkal.

Királyi Lakoma

Királyi Lakoma

Török Tábor

Török Tábor

Török Tábor

 A gazdagon berendezett Török Táborban janicsárok tartanak harci-bemutatókat, háremhölgyek tánca szórakoztatja a Török Basát és vendégeit, igény esetén füst és dohánymentes vízipipáztatással.

Középkori Felvonulás

Nagy létszámú középkori felvonulás, melynek része a a királyi párimpozáns lovas bevonulása, a királyi udvartartás, lovagok, középkori jelmezesek, dobosok, zászlóforgatók, csepűrágók kíséretében.

Reneszánsz Felvonulás

Reneszánsz Felvonulás

Reneszánsz Komédia

Reneszánsz Komédia

Reneszánsz Komédia

Interaktív, zenés előadás gyerekeknek. A nézők aktív közreműködésével akik nem csak a játékkal és énekléssel, de a jelmezes beöltözés segítségével is az előadás szereplőivé válnak.

Reneszánsz Zenekar

Autentikus középkori-régi zene együttes önálló produkciója, vagy bármely középkori program kísérőeleme, tánctanítással is.

Reneszánsz Zenekar

Reneszánsz Zenekar

Középkori Piac

Középkori Piac

Középkori Piac

Középkori díszlettel és dekorációval élethűvé varázsolt piaci hangulat. Nem csak kézművesek, hanem rengeteg interaktív játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt, melyeket középkori jelmezbe bújt moderátoraink játszatnak.

További Középkori Műsorok
Lovagi Torna Bemutató Középkor Nap Középkori Játszóudvar
Középkori Vásár Lovagi Torna Királyi Lakoma
Lovagi Lakoma Boszorkány Kunyhó Török Tábor