Bemutatkozás

A Király és alattvalói

 

A  Legendák és Mesék Földje elsősorban a magyar népmesékre, mondavilágra épülő, interaktív műsor és mobil játékpark, mesés látványelemekkel. Csapatunk az egész napos programoktól és játékoktól kezdve, a koreografált színpadi műsorokon át, a csapatépítésre is alkalmas keretjátékokig, korhű díszletekkel és dekorációval áll az önök rendelkezésére.

A játékpark az ország bármely területén felépíthető, a különböző elemeket, játékokat, szereplőket és építményeket az eseményhez igazítjuk.

A rendezvény program megrendelhető falunapok, fesztiválok, családi napok, majális, gyereknapi rendezvények, városi rendezvények komplett programsorozataként valamint  csapatépítő céges rendezvényekhez.

Több évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött biztosíthatjuk, hogy rendezvénye valóban egyedivé váljon, gyerekeknek és felnőtteknek is különleges élményt jelentsen.

 

 Egész Napos Programok

Műsorok

Díszlet és Dekoráció

Egész napos programok Műsorok Díszlet és Dekoráció

 

A játékpark

A játékok sorban egymás után, de külön–külön is játszhatóak. Törekedtünk arra, hogy több olyan tevékenység legyen, melyben gyermek-szülő együtt játszhat és minden korosztály találjon maga számára élvezetes szórakozást.
A területet úgy alakítjuk ki, hogy a játékterek egymástól jól elkülönüljenek, ugyanakkor az építmények és  berendezési tárgyak, a díszletek és dekorációs elemek egységes képet tükrözzenek. A játékparkban 8 karakteres építményben és a hozzájuk kapcsolódó területen, 36 fajta játék-tevékenységet illetve bemutatót helyezünk el, a félkörben, vagy vonalban felépített terület  középkori vásár benyomását kelti.

Rendezvény Program és Interaktív játékpark

Az egyes helyszíneket jelmezes moderátorok felügyelik. Egy keretjáték segítségével a gyerekek végigjárják a Legendák és Mesék földjét, a hétpróba teljesítését követően királlyá-királynővé koronázzuk őket a királyi trónon. A különböző játéktereket és programelemeket úgy állítottuk össze, hogy egyszerre biztosítsák nagy számú látogató folyamatos, egész napos, akár több napos szórakoztatását.

Megrendelhető egészben, vagy külön külön is!

Épületek

Épületek

Szereplők

Szereplők

Játékok

Játékok

A szereplők